Tede Administraties is een modern administratiekantoor, dat sinds 2000 is gevestigd in het Westlandse De Lier. Vanuit het praktische kantoor aan huis verzorgt eigenaar Teun Dekker samen met zijn vrouw Bernadette Dekker de administraties voor diverse bedrijfstakken.

U kunt voor het gehele administratiepakket bij Tede Administraties terecht. Wij verzorgen uw administratie, loonadministratie, fiscale aangiften en jaarrekeningen.
Tevens kunt u bij ons terecht voor fiscaal- en bedrijfsadvies, advies voor startende ondernemers en voor particuliere belastingaangiften.

Persoonlijk contact met de klant en korte lijnen zijn voor ons zeer belangrijk. Ons kantoor is kleinschalig, waardoor wij iedere klant persoonlijk kennen. Dit zorgt voor u en voor ons voor een prettige relatie.

Daarnaast beschikken wij over een gedegen vakkenis en al vele tientallen jaren ervaring binnen de financiële wereld. Voor specifieke vragen hebben wij gespecialiseerde partners waarop wij een beroep kunnen doen.

Kortom, bij Tede Administraties hebben we alles in huis om uw complete bedrijfsadministratie te verzorgen en u te voorzien van passend advies.

Tede administraties, het administratiekantoor voor de juiste balans!


Voor specifieke of gespecialiseerde zaken werken wij samen met een aantal gespecialiseerde partners:

Notariële zaken
Van Stenis Notarishuis te Maasland.
www.vanstenisnotarishuis.nl

Verzekeringen, taxaties en onroerend goed
Melior te De Lier
www.melior.nl

Belastingtechnische adviezen
Heerema & Partners belastingadviseurs te Rotterdam
www.heerema-partners.nl

Pensioenadvies
LNBB Actuarissen en Pensioen consultants te Dordrecht en Amersfoort
www.lnbb.nl


Tede administraties is sponsor van één van de meiden-/damesteams van voetbalvereniging Lyra in De Lier. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en zetten ons graag in voor sportieve en maatschappelijke doelen. Uiteraard zijn wij trots om als sponsor op de shirts te mogen prijken.